Skotland mod Ungarn: Steve Clarks dumme taktik efterlader Scott McTominay i uklarhed

Holdet tildelt af træneren havde det strammeste forsvar. De prøvede deres bedste, men blev besejret til sidst.

Skotland kom ind i deres kamp mod Ungarn, meget bevidst om, at de skulle vinde for at have en reel chance for at kvalificere sig til knockout-fasen af ​​EM 2024, men det ved du virkelig ikke. Steve Clark satte sin side op med en bagerste femmer og efterlod i det væsentlige Che Adams fuldstændig isoleret foran, indtil Kevin Jobs mål så dem uafgjort 0-1.

Skotland Børn Fodboldsæt moral var høj, da Willi Orbans hovedstød ramte overliggeren i det 40. minut, men det var måske det eneste bemærkelsesværdige øjeblik i de første 45 minutter.

Skotland mod Ungarn: Steve Clarks dumme taktik efterlader Scott McTominay i uklarhed

Det var bekymrende i anden halvleg, at spillet måtte sættes på pause, da Angus Gunn skyndte sig ud for at samle bolden og utilsigtet kolliderede med Barnabas Varga, hvilket tilsyneladende væltede ham. Ungarerne var så bekymrede, at han til sidst blev ført væk på en båre.

John McGinn blev bizart skiftet ud kort efter, hvor Stuart Armstrong råbte på et Billige Skotland Fodboldtrøjer-straffe efter at være blevet bragt ned i feltet, men dommeren signalerede, at spillet skulle fortsætte.

McGinn, Andrew Robertson og Billy Gilmour blev alle udskiftet sent i kampen, og Skotland måtte modstå gentagne pres fra Ungarn, hvor Jobos’ skud ramte stolpen. Til sidst vandt det ungarske hold kampen på dramatisk vis, hvor Jobos afsluttede et præcist modangreb. Som et resultat blev Skotland elimineret.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *